Tavşanlı Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Sürekli daha iyiye ve başarıya ulaşmak için; çaba gösterilen öğretmen, öğrenci ve velilerin birbirlerine duyarlı, içinde bulunmaktan mutlu olunan, etkili bir çocuk dostu okul olmaktır. OKULUMUZUN AKADEMİK BAŞARISINI SÜREKLİ ARTTIRMAK, SOSYAL İLİŞKİLERDE BAŞARILI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK, ÖĞRENCİLERİMİZİN DÜNYADAKİ GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP ETMESİNİ SAĞLAMAKTIR.

Misyon: İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu; kişisel, insan ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu orta öğretim kurumlarına yönlenmelerine katkıda bulunmaktır. GEÇMİŞİNDEN İLHAM ALIP GELECEĞİNE YÖN VEREN, GELECEKTE DÜNYADA GÜVEN ORTAMINI TESİS EDECEK ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 17:30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tedebali.meb.k12.tr

Adres - YILDIRIM BEYAZIT MAH. ULUBATLI HASAN CAD. NO2 İÇ KAPI NO1 TAVŞANLI/KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi